Bëhuni një krijues U LIVE

Nisni transmetimet. Postoni foto dhe video.
Shndërrojini talentet tuaja në fitime në çdo kohë, kudo!

Nisni transmetime, postoni foto dhe video

U LIVE është një platformë ku përdoruesit ndajnë foto dhe video, takohen dhe bisedojnë në internet. Ndani përmbajtjen tuaj ose filloni një rrymë për të biseduar me shikuesit përmes kamerës në internet.

Tërhiqni paratë nga shikimet në kartën tuaj ose në kuletën elektronike.

Bëhuni transmetuesi i emisionit tuaj

Nisni një shfaqje të lezetshme dhe shtoni më shumë ndërveprim me shikuesit. Diskutoni për lajmet më të fundit, kryeni një qëndrim ose filloni një seminar të shpejtë për të ngrënë djegie - madje kjo është e mundur në U LIVE!

Mesazhe me pagesë

Mund të fitoni me mesazhe private duke dërguar foton ose videon tuaj me një kosto për shikim.

Thirrjet video

Një bisedë private ju bën më shumë para çdo minutë.

Dhurata nga shikuesit

Shikuesit mund t'ju falënderojnë për rrjedhën duke dërguar monedha me 1 klik.

Donacione falas

Përdorni çdo shërbim të përshtatshëm për ju për të mbledhur donacione dhe për të marrë një shpërblim pa komisione.

Merrni 100% të ardhura nga çdo dhurim

Të ardhurat tuaja nuk kufizohen nga platforma jonë! Shtoni lidhje për të dhuruar shërbime ose shtoni udhëzime në përshkrimin e transmetimit për të pranuar donacione.

Provoni të transmetoni duke përdorur OBS duke shtuar miniaplikacione dhurimi - kjo do të tërheqë vëmendjen e shikuesve ndaj donacioneve. Ne rekomandojmë PayPal, QIWI, DonationAlerts. Postimi i lidhjeve me shërbimet e konkurrentëve është i ndaluar.

Pse është kjo fitimprurëse për autorët?

  • Pagesa 100% pa komisione

  • Një audiencë e larmishme nga qindra vende të ndryshme

  • Moderimi i menjëhershëm i AI i përmbajtjes së fotografive dhe videove

Pse është e kënaqshme për autorët?

  • Biseda me një përkthyes automatik për fitim më të mirë të parave

  • Mesazhe private me pagesë

  • Më shumë se 10 metoda pagese (në varësi të vendit tuaj)

Pse është kjo interesante për përdoruesit?

  • Përmbajtje cilësore HD

  • Lehtë për t'u parë, angazhuar dhe mbështetur transmetuesit tuaj të preferuar

  • Gamifikimi magjepsës

Bëni para offline

Profili juaj është një burim i të ardhurave pasive. Ndani lidhjen e faqes së internetit në rrjetet sociale, postojeni në faqen tuaj të internetit ose dërgojani miqve tuaj individualisht. Në këtë mënyrë do të merrni interes nga blerjet e shikuesve të angazhuar.

30% nga blerjet e përdoruesve

Nëse referimi juaj ka blerë monedha për 50 dollarë, ju do të merrni 30% të blerjes - 15 dollarë.

10% nga të ardhurat e transmetuesve

Nëse referimi juaj fitoi 120 dollarë, do të merrni 10% të të ardhurave - 12 dollarë

Pse janë të rëndësishme transmetimet e drejtpërdrejta për të bërë njohje të reja?

Transmetimet LIVE shfaqen në faqen kryesore dhe ndihmojnë për t'u njohur më shpejt dhe për të marrë më shumë dhurata, fansa dhe mesazhe. Përdoruesit janë më të gatshëm të komunikojnë me ata që shohin personalisht.

Qasja në bisedë

Biseda në dhomë tani është si parazgjedhje e kufizuar për përdoruesit VIP. Nëse dëshironi të bisedoni me të gjithë, rregulloni cilësimin përpara se të filloni transmetimin.

Mesazhe private

Ndani momentet kryesore nga jeta juaj, caktoni një çmim për aftësinë për të parë përmbajtjen në mesazhe private.

Njoftimet e menjëhershme

Ne do t'ju njoftojmë për çdo simpati, përfshirë edhe ato të ndërsjella.

Bisedoni si të dëshironi

Rrjedha ULIVE lëshohet në vetëm dy klikime. Provoni dhe shihni se sa e lehtë është!

Autotranslator i integruar

Mesazhi i huajve në gjuhën tuaj amtare dhe autotranslatorin e integruar do ta bëjnë pjesën tjetër.

I sigurt dhe anonim

Shumë transmetues preferojnë ta lënë identitetin e tyre në fshehtësi. U LIVE ju lejon të zgjidhni një nivel të rehatshëm anonimiteti. Thjesht përdorni bllokuesin dhe shlyerjen e përdoruesit për vende të veçanta.

Tërheqje e lehtë e parave

Shuma minimale e tërheqjes është 30 dollarë. Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Nuk besoni se është kaq e lehtë?
Kontrolloni atë dhe fitoni sot!