Merrni pagë për të biseduar me përdoruesit U LIVE

Regjistrohu si një agjenci, shtoni profile të transmetuesit dhe mbani shënimet e performancës së tyre.

Përfitoni sa më shumë nga platforma e transmetimit të drejtpërdrejtë të U LIVE

Merrni sa më shumë që fitoni - asnjë kthim mbrapa bërë ndonjëherë.

Aplikacioni U LIVE funksionon në të gjitha pajisjet: PC, tablet dhe smartphone.

250,000

Përdoruesit mujorë aktivë

$ 500

Të ardhurat mesatare për transmetues, në javë

+ 10%

Rritja e audiencës në muaj

$ 10

Shuma minimale e tërheqjes

Shijoni platformën e krijuar për të gjeneruar të ardhura

U LIVE është një bisedë e ligjshme në kamera. Ne kemi rishikuar kamera në internet dhe kemi shtuar teknika të reja të fitimit të kapelave të bardha. Transmetuesit organizojnë emisione të drejtpërdrejta, bashkëveprojnë me përdoruesit dhe kryejnë veprime jo të rritur në kamera. Të gjitha veprimet paguhen nga shikuesit.

Mesazhe dhe biseda private

Përdoruesit u paguajnë transmetuesve të mesazheve. Bisedat private (cam2cam) sjellin monedha të transmetuesve çdo minutë.

Paguaj per pamjen

Ju jeni në gjendje të fitoni një të ardhur pasive me një përmbajtje të publikuar nga transmetuesit tuaj. Të gjitha klipet dhe fotot ju sjell para, sa herë që shikohen.

Abonimet e paguara

Shndërroni shikuesit tuaj në adhurues dhe merrni 100% të tarifës së pajtimit.

Dhurime dhe dhurata

Shikuesit priren të falënderojnë transmetuesit për përmbajtjen e tyre duke u dërguar atyre stimuj monetarë.

Të dhënat tuaja janë të sigurta

Qëndro anonim

Mbajini të dhënat tuaja private me cilësimet tona të sigurisë. Informacioni personal i transmetuesit nuk do të rrezikohet.

Bllok vendi

Lista e zezë e përdoruesve të veçantë ose vendeve për të parandaluar vëmendjen e padëshiruar.

Kontrollet e parave të thjeshta dhe të përshtatshme

Tërhiqni të ardhurat tuaja duke bërë një transferim teli ose duke dërguar paratë tuaja në një kartë krediti ose në kuletën elektronike. Ju gjithashtu mund të paguheni në cryptocurrency.

Ju mund të krijoni një llogari në ePayments ose të merrni pagesa direkt në Visa / Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI

Fito para nga trafiku nga e gjithë bota

U LIVE përdoret në 251 vende dhe mbështet 12 gjuhë (po vijnë shumë gjuhë).

Gjuhët e mbështetura:

Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, çek, rusisht, turqisht, japonisht, hebraisht, arabisht, italisht dhe holandisht.

Përkthim automatik

E gjithë përmbajtja e shkruar, përfshirë përshkrimet dhe mesazhet, përkthehet automatikisht në gjuhën e përdoruesit. Transmetuesit mund të komunikojnë lehtësisht me përdoruesit pa ditur ndonjë gjuhë të huaj.

Krijoni një llogari dhe filloni të fitoni para

1.

Regjistrohu si një agjenci - është e shpejtë dhe e lehtë

2.

Shtoni transmetuesit duke përdorur lidhjen tuaj dhe filloni transmetimin

3.

Ndërtoni një audiencë për të rritur biznesin tuaj të kamerave

regjistrim Identifikohu