Fitoni duke sjellë përdoruesit në chat video ose thjesht shtoni atë në faqen tuaj!

U LIVE është një bisedë video interaktive

Fto shikuesit dhe vajzat që duan të fitojnë duke transmetuar. Ne do t'ju ndihmojmë të përfitoni maksimalisht nga çdo epërsi - duke motivuar nga përmbajtja, ankande dhe posta.

U LIVE punon në shfletues si në PC ashtu edhe në pajisjet mobile. Përdorni cilindo lloj trafiku që dëshironi për promovim.

7 vjet

të punës në treg

3000

përdoruesit çdo ditë

$ 10

të ardhurat mesatare nga 1 plumb

nga 200 dollarë

në muaj nga një webmaster ose transmetues i angazhuar

Paguaj funksionale

Ka shumë transmetime falas në bisedën tonë video. Sidoqoftë, përmbajtja më e nxehtë është në dispozicion vetëm pas pagesës.

Thirrje private dhe të zakonshme

Thirrjet private dhe bisedat video paguhen në minutë.

interaktiv

Përdoruesit paguajnë për aktivitete në mënyrë që ata të kërkojnë nga vajza që të derdhet me ujë ose të hidhen.

Rrjedhat dhe përmbajtja

Ju paguani për shikimin e prurjeve, fotove dhe videove popullore.

Si të fitoni para këtu

Partnerët tanë fitojnë nga çdo blerje e bërë nga përdoruesit e filialeve të tyre. Gjithashtu ju do të paguani për wembaster dhe filialë bashkëpunëtorë.

Lehtë për tu filluar

Shpërndani lidhjen tuaj të filialit personal ose futni bisedën tonë video në faqen tuaj për të filluar të fitoni.

30%

nga pagesa e përdoruesve të bashkuar, pa kufij kohorë

10%

nga pagesa e transmetuesve të filialeve dhe të webmasterave

Lehtë për t'u tërhequr

Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Paratë e fituara mund t’i shpenzoni në një bisedë video.

Promovoni bisedën tuaj video në një treg të njohur

12 gjuhë

Partnerët tanë kanë një zgjedhje të gjerë të vendeve për promovim. Aplikacioni është përkthyer në të gjitha gjuhët e njohura, përfshirë ato të Lindjes së Mesme.

Gjuhët e mbështetura:

Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Spanjisht, Czecheke, Rusisht, Turqisht, Japonisht, Hebraisht, Arabisht.

Përkthyesi i integruar

Autotranslimi i mesazheve në gjuhën e marrësit lejon që të kombinohen trafikun nga vende të ndryshme pa probleme në të kuptuarit.

Lansoni faqen tuaj të kamerës

Ju mund të ndërtoni bisedën tonë video në faqen tuaj ose ta krijoni atë nga e para; nuk ka nevojë për markë, zgjidhni vetëm një vlerësim moshe për përmbajtjen tuaj: 12+, 14+, 16+ ose 18+.

Në dispozicion për të gjitha platformat

U LIVE është një bisedë video adaptive që punon në çdo shfletues në të gjitha pajisjet. Përzieni trafikun nga disa kompjuterë, smartphone ose tablet për të provuar oferta të ndryshme.

Lidhja e Google Analytics

Shtoni sportelin e Google Analytics në faqet e vizituara nga referimi për të marrë informacione rreth konvertimeve dhe blerjeve.

Fito duke rishikuar

Ne bashkëpunojmë me pronarët e faqeve që postojnë reklama dhe lidhje me aplikacionin tonë. Ne mund të ofrojmë kushte fitimprurëse edhe për një burim të vogël me audiencë të gjallë dhe aktive.

Na shkruani tek: support@ulive.work

Ne kemi përgatitur të gjitha materialet promo që ju të filloni me lehtësi. Tani nuk keni pse të humbni kohë për t'i krijuar ato vetë. Shkarkoni paketën që ju nevojitet dhe filloni të promovoni!

banners

Krishti

Videos

stickers

Screenshots

Shkarkoni të gjitha