Станете креатор U LIVE

Стартувајте преноси. Објавувајте фотографии и видеа.
Претворете ги вашите таленти во профит во секое време, насекаде!

Стартувајте потоци, објавувајте фотографии и видеа

U LIVE е платформа каде корисниците споделуваат слики и видеа, се среќаваат и разговараат преку Интернет. Споделете ја вашата содржина или започнете поток за разговор со гледачите преку веб-камера.

Повлечете ги парите од прегледи на вашата картичка или е-паричникот.

Станете радиодифузер на вашата емисија

Стартувајте ладно шоу и додајте поголема интерактивност со гледачите. Разговарајте за најновите вести, извршете стенд-ап или започнете работилница за јадење чили за брзо чистење - дури и ова е можно на U LIVE!

Платени пораки

Можете да заработите на приватни пораки со испраќање на вашата фотографија или видео со цена по преглед.

Видео повици

Приватниот разговор ви прави повеќе пари секоја минута.

Подароци од гледачите

Гледачите можат да ви се заблагодарат за потокот со испраќање монети со 1 клик.

Бесплатни донации

Користете која било услуга погодна за вас за да собирате донации и да добиете награда без провизии.

Добијте 100% приход од секоја донација

Вашиот приход не е ограничен од нашата платформа! Додајте врски за да донирате услуги или додајте упатства во описот на емитувањето за да прифатите донации.

Обидете се да емитувате преку OBS со додавање додатоци за донирање - тоа ќе го привлече вниманието на гледачите на донации. Препорачуваме PayPal, QIWI, DonationAlerts. Забрането е објавување врски до услугите на конкурентите.

Зошто е ова профитабилно за авторите?

  • 100% плаќања без провизии

  • Разновидна публика од стотици различни земји

  • Инстант AI модерација на фото и видео содржини

Зошто ова е задоволувачко за авторите?

  • Разговори со авто-преведувач за подобра монетизација

  • Платени приватни пораки

  • Повеќе од 10 начини на исплата (во зависност од вашата земја)

Зошто е ова интересно за корисниците?

  • Квалитетна HD содржина

  • Лесно за прегледување, вклучување и поддршка на вашите омилени радиодифузери

  • Фасцинантна гејмификација

Направете пари офлајн

Вашиот профил е извор на пасивен приход. Споделете ја врската со веб-страницата во социјалните мрежи, објавете ја на вашата веб-страница или испратете ја на вашите пријатели поединечно. На овој начин ќе добиете интерес од купувањата на ангажираните гледачи.

30% од купувањата на корисниците

Ако вашиот упат купил монети за 50 долари, ќе добиете 30% од купувањето - 15 долари.

10% од приходот на стримерите

Ако вашиот упат заработил 120 долари, ќе добиете 10% од приходот - 12 долари

Зошто преносите во живо се важни за стекнување нови познанства?

Преносите во живо се прикажуваат на главната страница и помагаат побрзо да се запознаете и да добивате повеќе подароци, фанови и пораки. Корисниците се повеќе подготвени да комуницираат со оние што ги гледаат лично.

Пристап до разговор

Разговорот во собата сега стандардно е ограничен на ВИП корисници. Ако сакате да разговарате со сите, приспособете ја поставката пред да започнете со преносот.

Приватни пораки

Споделете најважни моменти од вашиот живот, доделете цена за можноста за прегледување на содржината во приватни пораки.

Инстант известувања

Ќе ве известиме за секое сочувство, вклучително и меѓусебно.

Разговор како сакате

ULIVE поток е лансиран со само два клика. Обидете се и видете колку е лесно!

Вграден авто-транслатор

Поракајте странците на вашиот мајчин јазик и вградениот авто-транслаторот ќе го сторат остатокот.

Безбеден и анонимен

Многу радиодифузери претпочитаат да го остават својот идентитет во тајност. U LIVE ви овозможува да изберете удобно ниво на анонимност. Само користете го блокирањето и уценувањето на корисникот за одредени земји.

Лесно повлекување пари

Минималната сума за повлекување е 30 долари. Користете ги услугите VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за повлекување пари.

Не верувајте дека е толку лесно?
Проверете го и заработете денес!