Платете се да разговарате со корисниците на U LIVE

Пријавете се како агенција, додајте профили на радиодифузери и следете ги нивните перформанси.

Искористете го максимумот од платформата во живо на U LIVE

Добијте онолку колку што заработувате - без порака за да добиете поврат.

Апликацијата U LIVE работи на сите уреди: компјутери, таблети и паметни телефони.

250.000

Месечни активни корисници

500 американски долари

Просечен приход по радиодифузер, неделно

+ 10%

Раст на публиката месечно

10 долари

Минимален износ на повлекување

Уживајте во изградбата на платформата за да генерирате приходи

U LIVE е легитимен кам-разговор. Разгледавме разгледување на веб-содржини и додадевме нови техники за монетизација на бели шапки. Радиодифузерите водат емисии во живо, комуницираат со корисниците и изведуваат активности што не се од возрасни на камери. Сите активности ги плаќаат гледачите.

Пораки и приватни разговори

Корисниците плаќаат на радиодифузерите за пораки. Приватните разговори (cam2cam) носат монети на радиодифузерите секоја минута.

Плаќаат по преглед

Вие сте во можност да остварите пасивен приход со содржина објавена од вашите радиодифузери. Сите клипови и фотографии ви носат пари секој пат кога ќе се гледаат.

Платени претплати

Претворете ги своите гледачи во обожаватели и добијте 100% од претплатата.

Донации и подароци

Гледачите имаат тенденција да им се заблагодарат на радиодифузерите за нивната содржина испраќајќи им парични стимулации.

Вашите податоци се безбедни

Останете анонимни

Чувајте ги вашите податоци приватни со нашите безбедносни поставки. Личните информации на радиодифузерот нема да бидат загрозени.

Земја блок

Обезбедени корисници или земји со црна листа за да спречат несакано внимание.

Едноставни и удобни исплати на пари

Повлечете ја вашата заработка со правење трансфер на жица или со испраќање на вашите пари на кредитна картичка или е-паричник. Можете исто така да се платите во cryptocurrency.

Може да креирате сметка во ePayments или да добивате плаќања директно на Visa / Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI

Заработете го сообраќајот од целиот свет

У LIVE се користи во 251 земја и поддржува 12 јазици (доаѓаат повеќе јазици).

Поддржани јазици:

Англиски, германски, француски, шпански, чешки, руски, турски, јапонски, хебрејски, арапски, италијански и холандски.

Автоматски превод

Целата пишана содржина, вклучувајќи описи и пораки, автоматски се преведува на јазикот на корисникот. Радиодифузерите можат лесно да комуницираат со корисниците без да познаваат странски јазици.

Создадете сметка и започнете да заработувате пари

1.

Пријавете се како агенција - тоа е брзо и лесно

2.

Додадете радиодифузери користејќи ја вашата врска и започнете со стриминг

3.

Изградете публика за да го развивате бизнисот со вашата веб камера

Регистрација Логирај Се