Заработете со тоа што ќе ги донесете корисниците на видео разговорот или едноставно додадете го на вашата страница!

U LIVE е интерактивен видео разговор

Поканете гледачи и девојки кои сакаат да заработат со стриминг. Ние ќе ви помогнеме да добиете максимална корист од секое водство - мотивирање според содржината, аукциите и испраќањето пошта.

U LIVE работи во прелистувачи и на компјутер и на мобилни уреди. Користете кој било сообраќај сакате за промоција.

7 години

на работа на пазарот

3000

корисници секојдневно

10 долари

просечен приход од 1 олово

од 200 американски долари

месечно од ангажиран вебмастерот или радиодифузер

Плаќаат функционални

Има многу бесплатни преноси во нашиот видео разговор. Сепак, најжешката содржина е достапна само по плаќањето.

Приватни и вообичаени разговори

Приватните повици и видео разговорите се плаќаат во минута.

Интерактивна

Корисниците плаќаат за активности за да можат да ја замолат девојката да се прелива со вода или да скокне.

Текови и содржина

Плаќате за гледање популарни потоци, фотографии и видеа.

Како да заработите пари овде

Нашите партнери заработуваат од секое купување направено од нивните придружни корисници. Исто така, ќе ви бидат платени за придружни амблеми и радиодифузери.

Лесно за почеток

Дистрибуирајте ја вашата лична придружна врска или вметнете го нашиот видео разговор во вашата страница за да започнете да заработувате.

30%

од плаќања на здружени корисници, без временски ограничувања

10%

од исплати на здружени радиодифузери и веб-мајстори

Лесно се повлекува

Користете услуги VISA, Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да подигнете пари.

Можете да ги потрошите заработените пари во видео разговор.

Промовирајте го вашиот видео разговор на познат пазар

12 јазици

Нашите партнери имаат широк избор на земји за промоција. Апликацијата е преведена на сите популарни јазици, вклучувајќи ги и оние од Блискиот исток.

Поддржани јазици:

Англиски, германски, француски, шпански, чешки, руски, турски, јапонски, хебрејски, арапски.

Вграден преведувач

Автоматското пренесување пораки на јазикот на примачот овозможува комбинирање на сообраќајот од различни земји без проблеми во разбирањето.

Стартувајте ја вашата веб-страница на веб-камера

Можете да го изградите нашиот видео разговор на вашата страница или да го креирате од нула; нема потреба од брендирање, изберете само старосен рејтинг за вашата содржина: 12+, 14+, 16+ или 18+.

Достапно за сите платформи

U LIVE е адаптивен видео разговор што работи во кој било прелистувач на сите уреди. Измешајте сообраќај од неколку компјутери, паметни телефони или таблети за да пробате разни понуди.

Врска со Google Analytics

Додадете контра на Google Analytics на страници што ги посети упатот за да добиете информации за конверзии и купувања.

Заработете со прегледување

Ние соработуваме со сопствениците на страници кои објавуваат огласи и линкови до нашата апликација. Можеме да понудиме профитабилни услови дури и за мал извор со жива и активна публика.

Пишете ни на: support@ulive.work

Ние ги подготвивме сите промо материјали за да можете лесно да започнете. Сега не треба да губите време сами да ги создадете. Преземете го потребниот пакет и започнете со промовирање!

Транспаренти

Логоа

Видеа

Налепници

Снимките на екранот

Преземете ги сите