Објавете фотографија и видео содржини и заработувајте преку прегледи

U LIVE е платформа каде корисниците споделуваат слики и видеа, се среќаваат и разговараат преку Интернет. Споделете ја содржината и повлечете ја вашата заработка од прегледи на вашата картичка или е-паричник.

Плаќаме за секој преглед на објавата и дозволуваме платено објавување (гледачите плаќаат за такви објави). Може да добиете од 0,04 $ за секој преглед.

Објави ја секоја содржина бесплатно!

Вашата табла е извор на пасивни приходи. Објавувајте фотографии и видеа, додадете кул описи и соберете прегледи.

Фотографии и видеа

Секоја слика или видео преглед се плаќа од гледачот; на секои 50 прегледи - од услугата U LIVE

Вклучување на корисници

Споделете линк до Ulive.Chat во социјалните мрежи, објавете го на вашата веб-страница или испратете ги на пријателите за да се заинтересираат за набавките на оние во кои сте биле вклучени.

Колку се поразновидни вашите мислења, толку е поголем вашиот приход

Сега активно ги промовираме постовите за хумор, косплеј и аниме, девојчиња, спорт, готвење, стрипови и цртежи.

Каде да барате постови

Објавувајте моменти од вашиот живот или изберете услуга со друга содржина (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) и преземете ја на нашата платформа!

Лесно да се повлечат пари

Минималната сума за повлекување е 15 долари. Повлечете пари на Visa или Mastercard, USDT, Yoomoney, QIWI паричник, Sepa или Bitsafe сметки или креирајте фактура (сметка за плаќање).

Не верувајте дека е толку лесно?
Проверете го и заработете денес!