Fito para duke krijuar përmbajtje unike për platformat e transmetimit

Shkruani artikuj që tërheqin vëmendjen e miliona..

U LIVE - është një platformë transmetimi ku përdoruesit ndajnë artikuj interesantë, foto dhe video, nisin transmetime, takohen miq dhe bisedojnë. Ne po kërkojmë autorë të talentuar të gatshëm për të krijuar përmbajtjen e tyre unike.

Ne paguajmë për çdo pamje të botimit tuaj dhe lejojmë postime për të cilat paguajnë përdoruesit. Mund të merrni deri në 0,04 dollarë për një pamje

Përdorni të gjithë potencialin e platformës për të fituar para

Të gjitha rrugët e fitimit të parave janë të hapura për ju: postoni artikuj falas dhe fitoni përmes shikimeve ose bëni që përmbajtja juaj të paguhet për përdoruesit. Ju gjithashtu mund të merrni të ardhura pasive përmes programit tonë bashkëpunues.

Pagesa për shikimin e postimeve

U LIVE paguan për çdo 50 shikime të përmbajtjes falas për përdoruesit.

Shpërblim për ftesën e shkruesve

Ftojini autorë të tjerë në platformën tonë dhe merrni një shpërblim prej 10% nga të ardhurat e tyre.

Monetarizimi i tekstit përmes pajtimeve

Krijoni përmbajtje ekskluzive dhe bëjeni të disponueshme përmes pajtimit. Vendosni çmimin e pajtimit mujor.

Monetarizimi përmes trafikut të motorëve të kërkimit

Anëtarësohuni në programin e partneritetit, ftoni përdoruesit në U LIVE dhe merrni 30% nga blerjet e tyre në platformë.

Përmbajtja e larmishme është e mirëseardhur

Tani ne po promovojmë në mënyrë aktive postime rreth takimeve, humorit, sporteve, lojërave kompjuterike, esports, cospay dhe anime, gatimit, fotografive dhe komikeve.

Postimet me cilësi të lartë ju ndihmojnë të fitoni më shumë

Një fotografi tërheqëse ose video dhe një përshkrim tërheqës dhe i hollësishëm tërheq më shumë shikime dhe rrisin të ardhurat e autorit.

Lehtë për të tërhequr para

Shuma minimale e tërheqjes është 15 dollarë. Tërhiqni para në llogaritë Visa ose Mastercard, USDT, Yoomoney, QIWI, Sepa ose Bitsafe ose krijoni një faturë (faturë pagese).

Mendoni se është diçka shumë e mirë?
Na kontrolloni tani dhe merrni para sot!