Заработете пари создавајќи уникатна содржина за платформи за стриминг

Пишувајте статии што го привлекуваат вниманието на милиони..

U LIVE - е платформа за стриминг каде корисниците споделуваат одлични написи, слики и видеа, лансираат преноси, се среќаваат со пријатели и разговараат. Ние бараме талентирани автори подготвени да создадат свои уникатни содржини.

Ние плаќаме за секој преглед на вашата публикација и дозволуваме објави за кои плаќаат корисниците. Може да добиете до 0,04 УСД за преглед

Користете го целиот потенцијал на платформата за да заработите пари

Сите патишта за монетизација се отворени за вас: објавувајте бесплатни статии и заработувајте преку прегледи или направете ја вашата содржина платена за корисниците. Можете исто така да добиете пасивен приход преку нашата придружна програма.

Плаќање за гледање објави

U LIVE плаќа за секои 50 прегледи на содржината бесплатно за корисниците.

Награда за поканување на текстописци

Поканете други автори на нашата платформа и добијте 10% награда од нивниот приход.

Монетизација на текст преку претплати

Создадете ексклузивна содржина и направете ја достапна преку претплата. Поставете ја цената на месечната претплата.

Монетизација преку сообраќај на пребарувач

Придружете се на придружната програма, поканете ги корисниците на U LIVE и добијте 30% од нивните купувања на платформата.

Разновидна содржина е добредојдена

Сега активно промовираме објави за состаноци, хумор, спорт, компјутерски игри, е-спорт, коспеј и аниме, готвење, слики и стрипови.

Висококвалитетни објави ви помагаат да заработите повеќе

Ангажирачка слика или видео и привлечен, детален опис привлекуваат повеќе прегледи и ги зголемуваат приходите на авторот.

Лесно се вадат пари

Минималната сума за повлекување е 15 долари. Повлечете пари на Visa или Mastercard, USDT, Yoomoney, QIWI паричник, Sepa или Bitsafe сметки или креирајте фактура (сметка за плаќање).

Мислите дека е премногу добра работа?
Проверете не сега и добијте пари денес!