Pyetjet e bëra më shpesh

Si mund të regjistrohem si transmetues?

Për të fituar para në dhomat tona të bisedave, nuk ju duhet një llogari e veçantë. Thjesht filloni transmetimin, mbledhjen e shikuesve dhe marrjen e monedhave.

Si mund të regjistrohem si agjenci?

Krijoni llogari për secilin transmetues dhe lërini të transmetojnë si përdorues të rregullt.

Sa llogari mund të kem?

Vetem nje. nuk lejohen llogari të përdoruesve të shumtë për secilin përdorues. Ju lutemi sigurohuni që përdorni vetëm një llogari në të gjitha pajisjet tuaja për të mos u bërë flamur për llogari të shumta.

A është e nevojshme të jesh transmetues profesionist?

Përvoja e transmetimit nuk është e nevojshme për të transmetuar dhe fituar para me ne. Të jesh miqësor dhe vetëbesues janë kërkesat e vetme.

A duhet të heq rrobat e mia?

Jo, shërbimi ynë video chat është krijuar për një audiencë prej 12+. Ndërveproni me shikuesit tuaj dhe jepjani atyre një shfaqje pa ndonjë nëntekst erotik. Të jesh i popullarizuar në Ulive.Chat ruletë chat dhe të fitosh shumë para thjesht bisedo me shikuesit e tu dhe mos e lësh qëllimin për një kohë të gjatë.

A ka ndonjë rregull apo kufizim të prurjeve?

Shikuesit tanë preferojnë prurje të këndshme me ndriçim të mirë. Shikuesit Ulive.Chat.live mund të jenë 12 vjeç, kështu që ju lutemi mbani rrobat gjatë ndezjes në aparat fotografik.

Bisedoni me shikuesit tuaj dhe jini miqësorë.

Rrjedhat erotike janë të ndaluara në dhomat e bisedave publike. Rrjedha juaj mund të zhvendoset në seksionin e të rriturve ose të bllokohet.

Seksi në kamera, aktet seksuale devijuese (BDSM i ashpër, zoofilia, pedofilia), vetëvrasjet dhe propagandimi i përdorimit të drogës janë rreptësisht të ndaluara. Shkelja e këtyre rregullave shkakton bllokim të menjëhershëm nga administrata.

Transmetuesit duhet të jenë 18 vjeç ose më të vjetër. Shikuesit duhet të jenë 12 vjeç ose më të vjetër.

Languagefarë gjuhe duhet të flas?

Kjo varet nga shikimi juaj i menjëhershëm. Filloni me anglisht; është gjuha më e zakonshme në mesin e përdoruesve tanë. Më vonë mund të përpiqeni t'i mësoni dikujt një frazë ose dy në gjuhën tuaj amtare nëse ata janë të interesuar.

Pse e shoh shenjën "valë dora jote"? A po bëj diçka të gabuar?

Ju nuk po bëni asgjë të gabuar. Ne këmbëngulim të kemi një përmbajtje unike dhe kjo valë e thjeshtë siguron që transmetuesit tanë të mos përdorin botime, ribotime dhe regjistrime të tjera të palëve të treta.

Po sikur të isha i ndaluar?

Kontaktoni ekipin tonë të ndihmës teknike. Ju mund t'ju kërkohet të përcaktoni më qartë se çfarë lidhje ka transmetimi juaj ose të provoni moshën tuaj duke dërguar ID.

Të gjitha kërkesat nga transmetuesit transferohen në shërbimin VIP dhe adresohen sa më shpejt që të jetë e mundur. Kërkesat trajtohen sipas radhës së pranimit por vonesat mund të ndodhin gjatë kohës së vëllimit të thirrjeve të larta.

Kontaktoni Ulive.Chat Mbështetje

A mund të punoj vetëm në modalitetin e drejtpërdrejtë?

Regjistroni transmetimin tuaj për të fituar para edhe kur nuk jeni në dhomën e bisedave. Ndizni regjistrimin në menunë kryesore. Transmetimet e regjistruara mund të gjenden në dhomën tuaj të bisedës.

Si mund të tërheq shikuesit në rrjedhën time?

Provoni diçka krejt të re, tregoni talentin tuaj dhe, më e rëndësishmja, bisedoni me shikuesit tuaj. Ju gjithashtu mund të shtoni një përshkrim në rrjedhën tuaj dhe t'i ftoni përdoruesit në një dhomë bisede publike. Të gjitha transmetimet e njohura renditen më lartë automatikisht dhe tërheqin më shumë shikues.

Shpërndani lidhjen në rrjedhën tuaj përmes mediave sociale, faqeve të internetit, forumeve për të fituar më shumë.

Si mund të filloj të fitoj para?

Kur mbledhni shikues të mjaftueshëm (100 ose më shumë), funksioni i transmetimit të paguar automatikisht ndizet. Në fillim, të gjitha transmetimet janë falas për shikuesit, por ju prapë do të merrni monedha dhe shikuesit mund t'ju dërgojnë dhurata shtesë.

Transmetuesve nuk u lejohet të reklamojnë burime të palëve të treta, të ftojnë përdoruesit ose të përdorin mënyra të pagesës së palëve të treta gjatë transmetimeve me pagesë.

Sa mund të fitoj?

Sa më shumë shikues të ketë transmetimi juaj, aq më shumë paguheni. Tërheqni shikuesit e rinj për të fituar më shumë para!

A paguhen thirrjet private?

Po! Ndërsa fitoni më shumë shikues do të merrni më shumë për transmetime dhe thirrje private. Nuk ka kufizime ose tarifa të fshehura.

Cilat janë monedhat? Arefarë vlejnë?

Monedha është monedha e brendshme e faqes në internet. Përdoruesit i blejnë ato me qëllim që t'ju paguajnë, bleni dhurata dhe japin pëlqime të paguara. Monedhat kanë një normë fikse prej 1 deri në 5000 dollarë. Valuta shfaqet në monedha.

Ku mund ta shoh bilancin tim të monedhës?

Numri i monedhave në llogarinë tuaj shfaqet mbi menunë kryesore. Një histori e plotë e veprimtarisë mund të gjendet në dhomën tuaj të bisedave.

Cila është shuma minimale e tërheqjes?

Aktualisht, 10 dollarë është shuma minimale e tërheqjes.

Sa shpesh mund të tërheq fondet?

Ne nuk kemi ndonjë kufizim se sa shpesh ju mund të tërheqni para. Mund të kërkoni pagesa në çdo kohë, pasi të keni arritur një bilanc minimal prej 10 $.

Cilat janë metodat e tërheqjes?

Për momentin, mund të përdorni Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI.

Sa kohë duhet për të tërhequr para?

Transferimi zakonisht arrin brenda 2-3 ditëve.

A mund të bllokoj një përdorues?

Ju mund të renditni një përdorues për të mos lejuar që t'ju shqetësojnë. Ju gjithashtu mund të zhbllokoni përdoruesit në çdo kohë.

A mund t'i parandaloj njerëzit nga një vend i caktuar të shikojnë rrjedhën time?

Po. Disaktivizoni një ose disa vende në cilësime.

A mundet që një përdorues të më shtojë në të preferuarat e tyre?

Sigurisht. Pasi një përdorues të regjistrohet për ju, ata do të marrin një njoftim kur transmetimi juaj të shkojë drejtpërdrejt. Të gjithë pajtimtarët shohin transmetimet e tyre të preferuara në një menu të veçantë.

A është e mundur të transmetohet nga një telefon celular?

Po, gjithçka që duhet të bëni është të shkarkoni aplikacionin për Android ose iOS.

A ka një bisedë falas? A paguhet?

Si parazgjedhje të gjitha transmetimet janë falas. Ne i kërkojmë përdoruesve të paguajnë vetëm pasi transmetimi të ketë 100 shikues ose më shumë.

Shouldfarë duhet të bëj nëse kamera nuk funksionon ose biseda është e ngrirë?

Rivendosni së pari shfletuesin ose aplikacionin. Nëse kjo nuk ju ndihmon të kontaktoni ekipin tonë të ndihmës teknike dhe përshkruani çështjen në detaje. Bashkangjit pamjet e ekranit nëse është e mundur.

Kontaktoni Ulive.Chat Mbështetje